PVV Haaglanden

Improvisation To Contemporary

Cryptocurrency en de oplichting

Naarmate meer mensen geïnteresseerd raken in cryptocurrency, vinden oplichters meer manieren om het te gebruiken. Oplichters kunnen bijvoorbeeld investeringen en zakelijke ‘kansen’ bieden, waarbij ze beloven uw investering te verdubbelen of u financiële vrijheid te geven.

Pas op voor iedereen die:

Garandeert dat u geld gaat verdienen

Belooft grote uitbetalingen die uw geld in korte tijd verdubbelen

Belooft gratis geld in dollars of cryptocurrency

Maakt claims over hun bedrijf die niet duidelijk zijn

Cryptojacking

Cryptojacking is wanneer oplichters de verwerkingskracht van uw computer of smartphone gebruiken om cryptovaluta te ” minen ” voor hun eigen voordeel en zonder uw toestemming. Oplichters kunnen door het bezoeken van een website schadelijke code op uw apparaat plaatsen. Dan kunnen ze zichzelf helpen aan de processor van je apparaat zonder dat je het weet.

Als u merkt dat uw apparaat langzamer is dan normaal, snel door de batterij heen brandt of crasht, is uw apparaat mogelijk cryptojacked. Hier is wat u eraan kunt doen:

Sluit sites of apps die uw apparaat vertragen of uw batterij leegmaken.

Gebruik antivirussoftware, stel software en apps in om automatisch bij te werken en installeer nooit software of apps die u niet vertrouwt.

Klik niet op links zonder te weten waar ze toe leiden en wees voorzichtig met het bezoeken van onbekende websites.

Overweeg een browserextensie of adblockers die kunnen helpen bij het beschermen tegen cryptojacking. Maar doe eerst je onderzoek. Lees beoordelingen en controleer vertrouwde bronnen voordat u online tools installeert. Sommige websites kunnen ervoor zorgen dat u hun site niet gebruikt als u blokkerende software heeft geïnstalleerd.

U kunt bitcoin online kopen met ideal. Neem ook een kijkje bij casino online bitcoins.

Meer informatie: https://www.bitcoinexchangenederland.nl/bitcoin-kopen/